Kalby.net

Välkommen till Kalby.net, ett företag som reparerar din dator men som också kan vara behjälplig i annan hemelektronik. Mitt namn är Sören och jag har en dataingenjörsutbildning från KTH. Jag älskar att arbeta med datorer och jag har ett stort intresse främst för hårdvara men även mjukvara.

Sedan tonåren har jag alltid varit den personen som hjälper mina vänner när de har problem med sina datorer men också en bra guide till när det kommer att bygga datorer eller köpa rätt hårdvara eller komponenter för att bygga en egen dator.

Tack vare min passion och kunskap så insåg jag att jag kunde förvandla det här till en sidohobby. Därför skapade jag Kalby.net där jag hjälper kunder med att reparera och laga deras datorer. Men tack vare min ingenjörsutbildning så har jag även bred kunskap att laga enklare hemelektronik.

Kalby.net startades 2019 och jag har sedan dess hjälp ett 100-tal användare med främst sina datorproblem. Det är aldrig kul när datorn krånglar eller när man inte får tillgång till sina viktiga filer eller bilder. Kontakta mig så hjälper jag dig med denna huvudvärk.

För att komma i kontakt så kan du skicka ett epost till : info@kalby.net så svarar jag normalt sett inom ett par timmar. Beskriv kort vad du behöver hjälp med så tar vi det därifrån

Välkommen // Sören

Leave a Comment