Referenser

Redesign av DuoBad

dumpduo2sDuoBad Badrumsinredningar är ett av Sveriges ledande företag när det gäller badrumsmöbler. Tillsammans med Competence reklambyrå har KalbyNet tagit fram ett nytt utssende till DuoBads hemsida. JQuery har använts för att skapa de animeringar som används på sidan. Cufon används till typsnitt i rubriker.

 

Besök www.duobad.com

Svesol - Sveriges effektivaste solfångare

svesoldumpsSvesol är specialiserade på flexibla värmesystem med stor andel solvärme. Värme och varmvatten på ett långsiktigt, miljövänligt och framtidssäkert sätt. Svesol levererar och installerar värmesystem för villor och stora fastigheter genom återförsäljare i hela Sverige. KalbyNet fick ansvaret att utveckla Svesols nya hemsida i Joomla! CMS.

Läs mer

Hemsida till Lärsemester i Osby

dunlasem2En lärsemester är en kombination av lärande, upplevelse och semester. KalbyNet har byggt hemsidan i Warp /Joomla 1.6 på uppdrag av Osby Lärsemesterförening.

 

Besök www.larsemester.se

Ny hemsida till Protech

dump-proProtech är en av Skandinaviens största tillverkare av utrustning för termisk behandling av livsmedel. Tillsammans med Competence reklambyrå skapade KalbyNet Protechs nya hemsida.

 

Läs mer

YH International väljer Joomla! CMS

YH International Yrkeshögskoleutbildningar med internationell inriktning i Osby. YH International har elever från hela Sverige och har bl.a. utbildat en Nordisk mästare i Svetsning. KalbyNets uppdrag var att utifrån grafiska skisser skapa en hemsida som marknadsför YH International samt att utbilda skolans personal i Joomla! CMS.

Läs mer

Ny hemsida till Osby Glas AB

osbyglasdump1Osby Glas AB är sedan mer än 70 år ett ledande glasföretag med tillverkning av isolerglas, med glasförädling och egen grossiströrelse. Hemsidan är ombyggd i grunden. För att Osbyglas själva enkelt skall kunna sköta uppdarteringar har publiceringssystemet Joomla! CMS valts.

Läs mer

Hemsida till Geograf AB

geografdump2Geograf Sverige AB är auktoriserad återförsäljare av totalstationer, GNSS-system, 3D-scanning, avvägningsinstrument samt tillbehör.

Försäljningsområde är södra Sverige och försäljningskontor finns i Malmö, Göteborg och Heda.

 

Läs mer

Andra hemsidan i Joomla! 1.6

dumpwanas

Godset Wanås, har en historia som sträcker sig över ett halvt millennium. Den ursprungliga borgen uppfördes under senare delen av 1400-talet och under 1500 och 1600-talen spelade Wanås en central roll i krigen mellan Danmark och Sverige. Nuförtiden är Wanås mest känd för sin konstutställning och sina ekologiska produkter, t.ex. Wanås Ädelost, hängmörat nötkött och klimatcertifierad EKO-mjölk.

KalbyNet har byggt godsets nya hemsida i Joomla! 1.6.


Läs mer

Första hemsidan i Joomla! 1.6

dumproxystolsAv Fritab fick vi i uppdraget att skapa en hemsida för mönsterskyddade Roxy Friluftsstol.  Stolen är inte bara en stol utan även; ryggsäck, stol, fotstöd, mugghållare, data/tidningsbord. Med andra ord - en smart stol. Till detta updrag valde vi färska Joomla! 1.6.

 

Läs mer

Migrering av Bergendahls till Joomla!

bergendahlsdump1Bergendahlsgruppen ägs av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen. Koncernen är med en omsättning på SEK 10 miljarder landets femte största detaljhandelsgrupp.

Verksamheten bedrivs inom tre affärsområden med inriktning på Food, Fashion resp Home Deco av 3 500 anställda i sex länder.

Läs mer

Ny hemsida för AIRTEC

Airtec Pneumatic Sweden ABAIRTEC är totalleverantör inom pneumatik och vakuum och är kända i branschen för god service och snabba leveranser.

Den nya hemsidan är byggd i Joomla! CMS och är ett verktyg för kunder som vill ha snabb produktinformation eller beställa produkter.

 

Läs mer

Genuin Mat i Joomla!

Genuin MatGenuin Mat är en nystartad verksamhet som planerar att öppna sin gårdsbutik i centrala Osby under januari-februari 2011. Redan nu erbjuder de catering till större sällskap.

KalbyNet har tagit fram logotyp och webbdesign. Sidan är uppbyggd i Joomla!CMS.

Läs mer

Portal i Joomla!CMS

Svenska stadsnät 2010 Tillsammans med Kanmera reklambyrå har KalbyNet tagit fram en protal för Svenska stadsnäts tjänster i Joomla!CMS. Företaget finns för närvarande representerat i Karlshamn, Laholm, Mölndal, Svalöv, Örkelljunga, Gislaved och Gnosjö.

Läs mer

Sidenslipsar i VirtueMart webshop

SidenSlipsenSidenSlipsen är en webshop som säljer slipsar av högsta kvalité. Bland sortimentet finns också bröstnäsdukar, sidenvästar, slipsklämmor mm.

Vi har tagit fram layout och byggt upp webshoppen i Joomla!VirtueMart. Kunden har sedan själv lagt in alla produkter. På sidan används även tilläggsfunktionerna Xmap för sajtkartan och RSFlashMatic för bildspelet på starsidan.

Läs mer

Suzzie bloggar i Joomla!

Suzziés HyllaSuzziés Hylla är ett "nygammalt" företag i Osby. Tidigare drev Suzzie "Suzzies Hörna" i samma lokaler som "Hyllan" men sedan 1 oktober 2010 är dessa båda verksamheter sammanslagna till en under ledning av Suzzie. 

KalbyNet har stått för webbdesign och byggt upp hemsidan i Joomla!CMS. Genom så kallade blogginlägg kan Suzzie själv lägga upp vad som är aktuellt i verksamheten.

Tags: Blogg
Läs mer

Ekbackeskolan får ny hemsida

ekdumpstHösten 2006 byggde KalbyNet sin första hemsida i Joomla! CMS. Kunden var Ekbackeskolan. Nu, 4 år senare har KalbyNet tillsammans med Kjellsa reklamstudio  återigen varit involverade i uppgradering och utveckling av Ekbackeskolans hemsida.  En rad nya funktioner har installerats och ett nytt utseende har tagits fram.

 

Läs mer

Joomla för Glimma HK

Glimma HKGlimma Hockey har tagit ytterligare ett steg in i framtiden och en ny modern hemsida har under hösten tagit form.

Vi på KalbyNet har gjort design och gjort grunden i upplägg och menyer. Ansvariga i styrelsen har sedan fyllt på med innehåll.


Läs mer

Joomla för nystartat företag

AddvanzeAddvanze ett nystartat företag av personer med lång erfarenhet inom masterbatchbranschen. Företaget var i behov av en hemsida där deras kunder kan logga in och komma åt olika dokument. Av denna anledning föll valet på Joomla! och DOCman. På hemsidan har vi även använt Fabrik för ansökningsformulär och Briask Image Slide Show för bildspelen.

Tags: RSS-flöde
Läs mer

VDII innovation valde Drupal

DrivecVDII innovations affärsidé är att utveckla och sälja ledningssystem som ökar lönsamheten, säkerheten och minskar miljökonsekvenserna från transportindustrin.

Vi har hjälpt företaget att bygga om deras befintliga hemsida i Drupal och i samarbete med deras grafiska designer fick även webbdesignen en förnyelse.

Tags: Drupal
Läs mer

Den sjätte Joomla-sidan till Salinity

Haras de Vieux PontHaras de Vieux Pont bildades i början av 1990-talet då Salinty-koncernen köpte en mjölkgård i Normandie. Syftet var att skapa ett stuteri för att föda upp tävlingshästar som kan konkurrera i världens bästa lopp.

Detta är den sjätte Joomla-sidan vi producerat till Salinty. Alla sidor administreras genom Joomla Multisite och grundlayouten är den samma på alla sidor. 

Tags: Multisite
Läs mer

Medlemssidor i Joomla!

Svenska ArabhästföreningenSvenska Arabhästföreningen (SAHF) är en organisation med ändamål att tillvarata och främja sina medlemmars gemensamma intressen samt att underlätta aveln av det Arabiska Fullblodet.

Vi har hjälpt SAHF att bygga medlemssidorna i Joomla!CMS.

Tags: Forum
Läs mer

Joomla! för fastighetsägare

Skärholmens Fastighetsägare

Skärholmens Fastighetsägare är en intresseförening som samlar ett antal fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Skärholmen utanför Stockholm.

Föreningens behov var att hemsidan på ett enkelt sätt skulle förmedla kortfattad information om dess bildande, verksamhet och medlemmar. De önskade även en startsida där nyheter/artiklar publiceras enkelt.

Läs mer

Ny design för Wibax

Wibax

Wibax AB i Piteå är ett specialistföretag med logistiksystem för transport av specialprodukter och baskemikalier till industrin.

KalbyNet har tidigare hjälpt Wibax med uppbyggnadtion av deras hemsidor i Joomla. Under 2010 har vi i samarbete med deras lokala grafiska formgivare tagit fram en ny design.

Läs mer

Migrering av SRS - Road to rail

SRS

SRS Sjölanders AB är världsledande på teknik för tvåvägsfordon (road to rail). 

KalbyNet byggde för drygt två år sedan SRS:s hemsida i Joomla 1.0 och nu har vi byggt om den till Joomla 1.5.

Läs mer

Suzannes hemsida omgjord

Suzanne

Suzanne erbjuder sina kunder bland annat massage, zonterapi, spikmatta, hårmineralanalys, kosttillskott och hudvårdsprodukter. 

KalbyNet har tidigare byggt Suzannes hemsida i Joomla!1.0 och nu har vi migrerat den till Joomla 1.5.

Läs mer

Sveriges Restaurang- & Barutbildning

Sveriges Restaurang- & Barutbildning

Sveriges Restaurang- & Bartenderutbildning (tidigare Göteborgs Bartenderskola) är landets största och bredaste utbildning inom restaurangbranschen. Lärarna tillhör Sveriges elit och är vana att utbilda både krögare och restaurangpersonal.

KalbyNet har fått fortsatt förtroende att hjälpa skolan med deras hemsida.

Tags: Bildgalleri
Läs mer

Texo Application AB

Texo Application AB

Texo Application AB, med bas Älmhult, har breda kunskaper och erfarenheter om tekniska lösningar. Detta har inneburit att de utvecklat ett stort antal kundanpassade maskiner i nära samarbetet med kunder sedan 2001.

Under våren 2010 har KalbyNet byggt upp en ny hemsida i Joomla!CMS samt varit på plats hos Texo i Älmhult för att hålla utbildning med några av de anställda.

Läs mer

Sahlins Rör lanserar ny hemsida

Sahlins Rör AB

Sahlins Rör AB i Osby erbjuder allt inom VVS och rörmokeri.

Med en sprillans ny design och på en ny plattform, Joomla!CMS, publicerar Sahlins nu sin nya hemsida med hjälp av oss på KalbyNet.

På hemsidan används modulen Briask ImageSlideShow för bildspelet och ett plugin för Google Maps för kartan på kontaktsidan.

Tags: Joomla
Läs mer

Ny hemsida i Joomla!CMS för Nissma

Nissma Montering AB

Nissma Montering AB genomför tjänster åt grossister, industrier, kommuner och föreningar som exempelvis förpacknings-, monterings- och sorteringsarbeten.

Vi har byggt om Nissmas hemsida i publiceringssystemet Joomla! CMS och samtidigt tagit fram en ny design på sidan.

Läs mer

Osby Aktivcenter har en ny hemsida i Joomla

 Osby Aktivcenter - allt inom friskvårdOsby Aktivcenter erbjuder allt inom friskvård. Nya hemsidan är byggd i Joomla!CMS och där hittar besökarna bland annat information om utbud och kan boka pass.

Tags: Joomla Slider
Läs mer

Sida 1 av 5

 • «
 •  Första 
 •  Föregående 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  Nästa 
 •  Sista 
 • »
 
 
Sökväg: Referenser