Referenser

Alfa Kommun & Landsting valde Joomla!

Alfa Kommun & LandstingAlfa Kommun & Landsting är ett IT-konsultföretag för olika verksamheter inom kommuner och landsting. KalbyNet har byggt om deras befintliga hemsida i Joomla!CMS.

Läs mer

Fiskevårdsförening på Internet med hjälp av Joomla!

Örsjön-Lillasjöns FiskevårdsföreningÖrsjön-Lillasjöns Fiskevårdsförening har fått en hemsida med hjälp av Joomla! CMS. Här hittar man info om den vackra skogssjön på gränsen mellan skåne och småland. Hemsidan använder sig av komponenter som Google Maps och Google Analytics. De har även ett bildspel som visar slumpvis valda bilder på Örsjöns alla fiskeställen.

Tags: Joomla Karta
Läs mer

Hemsida till Osby Biltvätt

dumpbiltvattHos Osby biltvätt kan du tvätta ditt fordon dygnet runt,på ett skonsamt sätt. GDS (Gör Det Själv)– tvätten har fyra tvättplatser och varje plats har en programväljare med fem inställningar. Biltvätten förses med varmt vatten genom fjärrvärmeverket.

Besök www.osbybiltvatt.se

Hemsida om portar, dörrar & fönster

TF i Osby - portar, dörrar & fönsterTF I OSBY är ett gediget familjeföretag som har sina rötter i Osby sedan 1945. Här lever traditionellt hantverk fortfarande och idag producerar och marknadsförs dörrar, fönster och garageportar. Sidan är byggd i publiceringssystemet Joomla! CMS. Nyheter jämfört med den gamla hemsidan är bl.a.ett återförsäljarregister som är integrerat med Google maps och en lösenordsskyddad del för återförsäljare.

Läs mer

Magento webshop för Ting Hockey

Ting Hockey Ting Hockey är Sveriges ledande ishockeybutik och webshop med allt inom hockey. KalbyNet har nu byggt om den gamla webshopen och då använt den nya webshopsplattformen (Magento).

Förutom en rejäl uppdatering av utseendet har en rad tekniska förbättringar gjorts.

Läs mer

Existensia - Migrering till Joomla!1.5 & ny design

 Existensia - Utemiljö & stensättning Existensia - Utemiljö & stensättning erbjuder bland annat stensättning, anläggningsarbete, underhåll av parker och utemiljöer.

KalbyNet byggde för några år sedan en hemsida i Joomla!1.0 till företaget och vi har nu migrerat över hemsidan till senaste versionen av Joomla!1.5.

Läs mer

Blogg och nyheter hos Annorlunda rum

Annorlunda RumAnnorlunda rum är en inspirationsbutik med inriktning på möbler och detaljer. Hemsidan innehåller en blogg med kommentarsfunktion och även ett produktregister som enkelt uppdateras med nya produkter.

Läs mer

Webshop i VirtueMart till Hästkuren

Hästkuren - webshopHästkuren erbjuder friskvård för hästar. Nu har de även utvecklat verksamheten med en webshop med allt vad en hästintresserad kan behöva. Webbplatsen är byggd i Joomla! CMS med webshop-komponenten VirtueMart.

Läs mer

Brandservice valde Joomla!

BrandserviceBrandservice AB hjälper dig med allt du behöver veta om brandsäkerhet.

KalbyNet har även tidigare hjälpt Brandservice med deras webblösningar och nu när företaget ville ha en ny design på hemsidan samt ha en sida som var lätt och smidig att uppdatera blev valet Joomla!CMS.

Tags: Kalender
Läs mer

Joomla 1.5 för Portservice

Nordqvist Bygg & Portservice - Montering av garageportar, dörrar o fönsterNordqvist Bygg & Portservice monterar garageportar, dörrar och fönster.

KalbyNet har tidigare byggt en hemsida till företaget i Joomla! 1.0. I samarbete med Competence reklambyrå & Kjellsa reklamstudio har vi nu tagit fram en ny hemsida i Joomla! 1.5.

Läs mer

Joomla Multisite för Salinity

Salinity GroupSalinity Group är Europas ledande oberoende saltdistributör. I Salinity Group ingår bland annat Hanson & Möhring och Salinity UK samt varumärken som Skogens kol och Falksalt.

KalbyNet har hjälpt Salinty med ett antal hemsidor genom att använda Joomla-komponenten Jms Multisite.

Läs mer

Wordpress-blogg om fönster

Ekstrands bloggar om fönster och dörrarEkstrands har sedan tidigare en blogg i verktyget Blogger. För att ta bloggen ytterligare ett steg och även kunna integrera bloggen med verktyget Newsdesk valdes Wordpress som plattform.

Tags: Blogg Wordpress
Läs mer

Webbkatalog i VirtueMart

Trio Perfekta - leder vattenTrio Perfekta AB utvecklar, tillverkar, marknadsför och tillhandahåller komponenter för VVS-branschen. Lagom till Skandinaviens största inomhusmässa Nordbygg i Stockholm publicerar vi Trio Perfektas nya hemsida. Hemsidan är skapad i Joomla!CMS tillsammans med Competence reklambyrå.


Läs mer

Joomla för Unga Örnar

Unga Örnar Stockholm Vi på KalbyNet har byggt en hemsida till Unga Örnars Stockholmssektion i Joomla! CMS. Detta gör att personal och medlemmar på Unga Örnar själva kan uppdatera sidan. Förutom standard-Joomla har komponenter för utökad användarhantering, kalender, sociala medier m.m. använts.

Läs mer

Duobad & JReviews

DuoBad BadrumsinredningarDuoBad Badrumsinredningar är ett av Sveriges ledande företag när det gäller badrumsmöbler. Vi har i detta projekt använt Joomla!CMS och bland annat  tilläggsfunktionen JReviews. Denna komponent används för återförsäljarelistan och som även kommer att användas för produktkatalogen (som är under uppbyggnad).

Läs mer

Starka väljer Open Atrium

starka_thumbStarka AB är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggnings-verksamhet. Man har specialistkompetens inom utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong.

Läs mer

Ny hemsida till Hydem

HydemHydem är vattenbilningsspecialisten med unik spetskompetens inom vattenbilning av betongkonstruktioner. De är specialiserade inom utbildning av operatörer, konsulting och effektivisering.

Läs mer

MSAB satsar på Joomla

Melker Schörling ABMelker Schörling AB, MSAB, är ett aktivt ägarbolag som arbetar för långsiktig industriell utveckling. Idag är MSAB ägare i åtta börsnoterade bolag där innehavet i mätteknologiföretaget Hexagon är det största, följt av innehaven i Assa Abloy, Securitas och AAK.

Läs mer

Elektriker med ny hemsida

Oredssons elektriska finns nu på internet Oredssons elektriska är ett välkänt företag i Osby som arbetar med elektriska installationer och programmering av PLC-styrda system och robotar. Oredssons har också en välsorterad butik i Osby som bla. säljer lampor, småel och hushållsmaskiner.

Tags: Blogg Joomla
Läs mer

Uppfräschad VirtueMart

SMP+CardioSMP+Cardio AB grundades 1995 med fokus på högteknologiska förbrukningsvaror för barnkardiologi. Under 2009 förvärvades verksamheten i CV Heljestrand.

CV Heljestrand och Sverige är välkänt för produktion av högkvalitativa kirurgiska instrument.

Tags: VirtueMart
Läs mer

Joomla! för vårdgrupp

BjörkviksgruppenBjörkviksgruppen är en specialiserad vårdgrupp inom psykiatri och dubbeldiagnostik med kompetens för utredning, rehabilitering, psykiatrisk omvårdnad och utslussning.

KalbyNet har under hösten 2009 byggt upp Björkviksgruppens nya hemsida i Joomla!CMS. Företaget valde Joomla! för att själva enklare kunna sköta löpande uppdateringar.

Läs mer

Sösdala kör också Joomla!

Sösdala skroten

Sösdala Skroten med reservdelslager och lokaler drivs av USA bildelar i Osby. På nya hemsidan finns bland annat tusentals bilder på bilar som finns på skroten.

 

 


Läs mer

Vår 100:e Joomla! hemsida

USA Bildelar - Osby skroten

USA Bildelar ligger strax utanför Osby, mitt i de djupa Göingeskogarna. Företaget har en enorm yta på över 90.000 kvm. I sitt lager har de det mesta till din amerikanare; V8 motorer, växellådor, bakaxlar, karosseridelar, inredningar, rutor, chassiedelar osv.
Läs mer

Larm & brandvarnare i Joomla!

Brand & industriskydd

Brand & Industriskydd startade i Osby 1991 och finns idag representerat på fem orter i Sverige.

Brand & industriskydd är idag en komplett leverantör av olika säkerhetsprodukter och lösningar och för företag och verksamheter. Deras mål är att vara en trygg och pålitlig partner i alla skydd/säkerhetsfrågor.

Läs mer

Ny Joomla! hemsida

TriplanPlastdetaljer finns in nästan allt som produceras. Det har påverkat Triplan till att erbjuda mer än att enbart leverera en formsprutad plastdetalj. Material, funktion och sammansättning är ett brett område som kräver både kompetens och utrymme. Triplan erbjuder helhetslösningar från planering till slutleverans.

Läs mer

Magento för hittaleksaker.se

Magento för hittaleksaker.seHittaleksaker.se är en nätbutik som funnits sedan i slutet av 2007. Deras mål är att successivt växa för att kunna erbjuda sina kunder ett brett sortiment av olika leksaker. De vill kunna erbjuda leksaker från småbarn till vuxna, alla med barnasinnet i behåll ska kunna hitta något i deras e-butik.

Läs mer

pcSKOG väljer Virtuemart

pcSKOG väljer Joolma & VirteMartpcSKOG har under 15 års tid utvecklat produkter för att producera, lagra och ajourhålla skogbruksplaner. De arbetar ständigt med att förbättra både skogsbruksplanen och sina produkter. pcSKOG har tusentals enskilda skogsägare som använder deras program dagligen.

Läs mer

Omarbetad webshop

Orderinvest Orderinvest Opab AB i Knislinge tillhandahåller inredning för industri, lager och kontor i sin webshop.

KalbyNet har tillsammans med Five Line Systems arbetat med Orderinvests webblösningar i fem år.

Läs mer

E-handel: Designa egen tröja

deedlitenDEED.se har valt KalbyNet som samerbetspartner för att fräscha upp sin E-butik. Butiken är utvecklad i .NET och erbjuder 100-tals färdiga motiv, men även möjligheten att ladda upp och trycka egna bilder på en mängd olika typer av kläder: T-shirts, luvtröjor, linnen, tenniströja m.m.

Tags: Slider Webshop
Läs mer

Fritidsgård valde Joomla!

Pulsen valde Joomla!Pulsen fritidsgård i Osby arbetas det framförallt med öppen verksamhet. Övriga verksamheter t.ex resor, lovaktiviteter, sommarläger. Samarbete sker också med skolorna i kommunen, där erbjuds samarbetsövningar i skolklasserna, Skolbalders (drogfri dans), elevens val aktiviteter och 9:ornas skolavslutning.

 

Tags: Nyhetsmodul
Läs mer

Sida 2 av 5

 
 
Sökväg: Referenser