Referenser

Borgen utvecklar sin hemsida

Borgen kulturcentrumBorgen är en samlingsplats för en stor del av Osbys kulturliv. Här finns en av Skånes största teaterscener. Bio Borgen har fått pris som årets biograf 2005. En restaurang med resurser för små och väldigt stora tillställningar. Här finns även en konferensavdelning med stor flexibilitet för både små och stora möten.

Tags: Nyhetsmodul
Läs mer

Ny HEMsida till inDe

inDeinDe är ett företag, som med stor känsla för olika inredningsstilar, arbetar med privatpersoner och företag för att skapa inspirerande och funktionella miljöer.

Tags: Formulär
Läs mer

EU-projekt på ny webbportal

Webbportal till Kävlinge LärcentrumPå webbportalen presenteras Kävlinge Lärcentrums två EU-finansierade projekt: Ambassadörsutveckling i Skåne/Blekinge samt Jobbinvestering - en investering i arbetslivet.

 

Läs mer

Ny webb för Osby Näringsliv

Ny webbplats i Joomla för Osby NäringslivOsby Näringsliv är den största företagarföreningen i Osby kommun med mer än 200 medlemsföretag. Uppdraget var en "remake" av en befintlig hemsida. Den nya hemsidan byggdes i Joomla! CMS.

 

Läs mer

Auto-Kemi använder VirtueMart

Auto Kemi - Helhetslösningar för Renare MiljöerAuto-Kemi erbjuder ett helhetskoncept inom rengöringsprodukter, installationer och underhåll. De arbetar med att ta fram effektiva och ekonomiska lösningar för arbets- och offentliga miljöer samt erbjuder ett mycket stort urval av produkter från marknadens ledande leverantörer.

Läs mer

Klädkammaren bloggar

Klädkammaren bloggar om kläder och skorKlädkammaren är en butik i Osby med kläder, skor och accessoarer. Hemsidan är byggd i Joomla! CMS och startsidan är en blogg som uppdateras i stort sett dagligen.

Läs mer

O&E:s nya Joomla-sida

OEAB Grossisten Olsson & Ekberg AB i Osby hjälper dig som lackerar lastvagnar, personbilar eller industriprodukter med lacker och tillbehör. De har även ett stort utbud av husfärg.

Tags: Nyhetsbrev
Läs mer

Snapphanelandet

SnapphanelandetI projektet Snapphaneland och Göingeland har representanter från Vordingborg kommune, föreningen Svend Gønge i Lundby, Osby kommun och föreningen för Snapphanelandet i Osby valt att ta fasta på intresset för denna gemensamma historia och ha den som bas för samarbete.

 

Läs mer

Hemsida för finsmakare

finsmakare.nu Finsmakare.nu är en guide utvecklad i Joomla! CMS och Jreview som innehåller expert- och användarrecensioner av restauranger i Malmö, Lund och Helsingborg.

Läs mer

Osby turism med Joomla! CMS

Osby turismI Osby kommun finns mycket att uppleva. De djupa skogarna och de många sjöarna bjuder in till upptäcktsfärd och äventyr. Kommunen med sin charm bjuder på konst, kultur, mat och boende. Välkommen att uppleva idyllen i Osby kommun!

Tags: Bildspel
Läs mer

Panduro Hobby - Joomla! Intranät

Panduro HobbyPanduro Hobby är ett väkänt företag med över 400 anställda som säljer terapi- och hobbymaterial i sina butiker, vilka återfinns i Sverige, Norge och Danmark. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Läs mer

Bra Plast - flerspråkshantering med Joom!Fish

Bra Plast ABBra Plast AB i Vittsjö är ett högteknologiskt företag med inriktning på formsprutade produkter. Produktionen består till största delen av tunnväggigt emballage för livsmedelsindustrin.

Läs mer

Osbystugan väljer Joomla! CMS

OsbystuganÄr du ute efter en trästuga, timmerstuga, friggebod, fritidshus, garage, lusthus, lekstuga eller kanske ett förråd? Osbystugan kan hjälpa dig! Företaget har många olika typhus att välja mellan men du kan alltid ändra stugan precis så mycket du vill så att du får din alldeles egna unika stuga.

 

Läs mer

Sveba Dahlen Group AB

SDGSveba Dahlen Group AB är ett privat holdingbolag som erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsutrustning för professionella användare inom bageri och restaurangverksamhet över hela världen via partners. I gruppen ingår Sveba-Dahlen, Glimek och BEAR Varimixer.

 

 

Läs mer

Göinge Möbler AB - med Joomla blogglayout

Göinge Möbler ABGöinge Möbler AB är en möbelgrossist i den skånska snapphanebygden. De innehar ett stort utbud av soffor och fåtöljer så du kan säkert hitta något som passar just dig.

KalbyNet har hjälpt möbelföretaget att bygga om deras hemsida i Joomla!CMS så att de själva ska kunna uppdatera innehållet på ett enkelt och smidigt sätt.

Läs mer

Don't be ordinary be Xclusive

Don't be ordinary be XclusiveXclusive är en lyxig oas i en vardag som ofta är stressig.
I lugn & skön miljö blir du väl omhändertagen av specialisterna på hår, hud, naglar och make-up.

Deras målsättning är att erbjuda kunden den bästa kombinationen av kvalité, service, kompetens, individualism och nytänkande.

Läs mer

Anna H - Tårtdekorering

Anna H - TårtdekoreringÖnskar du en tårta utöver det vanliga till dop, bröllop, födelsedag, avtackning, student osv, besök Anna H - Tårtdekorering.
Anna håller kurser i sockerkonst för dig som är pysselintresserad samt kommer hem till dig håller i ett tårtparty. Då visar hon sina produkterna och hur de ska användas samt dekorerar en tårta som ni sedan fikar på.

Läs mer

Lovéns Reklamfoto

LovénsLovéns Reklamfoto erbjuder porträtt- & reklamfotografering, bildbehandling och montage, stora bilder till utställningar och mässor, videoproduktion från idé till färdig film, DVD-produktion och masskopiering och smalfilm till VHS/DVD.

Läs mer

HästKuren - friskvård för hästar

HästKurenHästkuren är en nystartad verksamhet i Veberöd i Skåne som erbjuder ett professionellt alternativ inom friskvård för hästar. De strävar efter att alltid ligga väl framme när det gäller de senaste forskningsrönen och vidareutbildning.

Tags: Webbkatalog
Läs mer

Ådevi Hälsopromotion

ÅdeviÅdevi Hälsopromotion ger dig som kund nya energigivande vanor som stöder och genererar tillväxt.

KalbyNet har hjälpt Ådevi att bygga om den befintliga hemsidan i Joomla!CMS för att underlätta uppdateringen.

Kullaberg Golv

Kullaberg Golv I Kullaberg Golvs grundsortiment finner du golvtyperna ek, skeppsgolv, ask och ekkilplankgolv. De tillverkar även massiva trägolv enligt dina speciella önskemål om längd, bredd, tjocklek, kvalitet osv. Genom lokal råvara, korta transporter och inga mellanhänder utan bara egen tillverkning kan de erbjuda mycket bra priser och mycket hög kvalitet.

Tags: Bildspel FAQ
Läs mer

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast Skansen i Sibbarp utanför Osby erbjuds du ett charmigt boende på historisk snapphanemark. Huset som är byggt i början på 1900-talet har en rik historia och många mysiga rum. Koppla av och börja dagen med en god lantlig frukost.

Läs mer

Eltex of Sweden

EltexEltex utvecklar bl.a. mätutrustning för livsmedelshantering och trådsensorer för textilmaskiner. Den nya hemsidan som lanserats under februari 2009 är utvecklad i Joomla!CMS.

Läs mer

Prisvärda inredningar

inoffionff inred ab i Bjärnum inreder offentliga miljöer med hög kvalitet till ett lågt pris. Därmed får du så mycket mer för dina pengar.

Den nya hemsidan som lanserats under februari 2009 är utvecklad i Joomla!CMS av KalbyNet i samarbete med Competence reklambyrå.

Tags: Webbkatalog
Läs mer

Casmas nya hemsida

Casma ABCasma AB i Lönsboda sysslar med trading av alla möjliga plastmaterial, framförallt till formsprutning.

KalbyNet har hjälpt företaget med en ny hemsida i Joomla!CMS för enklare uppdatering. Flerspråkshantering sköts med hjälp av komponenten Joom!Fish.

Läs mer

Ny layout för YeppTec

YeppTecVi har hjälpt YeppTec med en ny layout samt ett bildgalleri på hemsidan. Kunden har sedan själv fyllt på med innehåll.

YeppTec - Ljud & Ljusdesign arbetar med uthyrning av professionell ljud- och ljusutrustning till företagsevent, konferenser, stand-up, karaoke, fester m.m.

Tags: Bildgalleri
Läs mer

Installerat & klart

Installerat & klartEn ny del av Ekstrands som presenterar deras nya verksamhetsdel:leverans avfönster, ytterdörrar och innerdörrar - installerat och klart.

 

Nationalencyklopedin tillgänglig för alla

NationalencyklopedinKalbyNet har under hösten/vintern 2008 hjälpt till som underkonsult hos Sigma för att vidareutveckla Sveriges störstauppslagsverk på nätet, Nationalencyklopedin - NE.se.

Utvecklingen av NE.se omfattar en fullständig förändring av utseende, innehåll och funktionallitet.

Läs mer

Pecorino i Osby

PecorinoPecorino Osby - Ett godare sätt att umgås. Lördagen den 29 november 2008 öppnades delikatessbutiken Pecorino med café och lunchbar i centrala Osby.

Här hittar du: ost, charkdelikatesser, olivolja, balsamicos, oliver, pasta, kex, marmelader, choklad, te, kaffe, färskt bröd, presentförpackningar...

Läs mer

FLS - Five Line Systems

FLSFLS skapar skräddarsydd programvara för just ditt företag. Exempelvis små program som länkar ihop större standardsystem, hela företagssystem med kopplingar till ekonomisystem, applikationer för mobila enheter.

Läs mer

Sida 3 av 5

 
 
Sökväg: Referenser