Referenser

Elvings julgransfot

Hans Elving julgransfotHans Elving Stålrörsmöbler AB i Osby har konstruerat den patent- och mönsterskyddade julgransfoten Elving. Det är en extremt stadig modell och du monterar granen enkelt på under 15 sekunder.

Läs mer

Träna med Hälsokompaniet

HälsokompanietHälsokompaniet är Östra Göinges nya gruppträningsmöjlighet som satsar på närheten till kunden; de kommer till dig. Du kan läsa mer om verksamheten, se aktuellt schema och se bilder från passen i ett snyggt bildgalleri på nya hemsidan.

Läs mer

Nybygdens Data nya hemsida

Nybygdens DataNybygdens Data är det lilla företaget med den stora servicen. Ett urval av deras tjänster är försäljning, reparation och service av datorkomponenter och datorer samt konsultation och projektering angående IT-relaterade frågor.

Läs mer

Ny hemsida till Osby Markis & Persienn

Osby MarkisOsby Markis & Persiennfabrik är ett familjeföretag med 35 års erfarenhet i ryggen och utgår från Osby. Här producerar de markiser och persienner till privatpersoner och företag.

Läs mer

Svenska stadsnät

Svenska stadsnät Tillsammans med Kanmera reklambyrå har KalbyNet tagit fram en hemsida till Svenska stadsnät i Joomla!CMS. Företaget finns representerat i städerna Karlshamn, Laholm, Mölndal, Svalöv. Alla städerna har en egen installation med samma utseende som huvudsidan.

Läs mer

Restaurangpersonal - din resurs på nätet

Restaurangpersonal.com Restaurangpersonal.com finns möjlighet att både söka personal och arbete inom restaurangbranschen.

Gå in på hemsidan och läs elevernas CV kostnadsfritt. Är det någon du önskar komma i kontakt med kan du köpa denna persons CV.

Tags: Webshop
Läs mer

Osby cykelteam

Osby cykelteam Osby cykelteam finns främst till för medlemmarna i föreningen. Här kan de exempelvis enkelt hålla kontakten via gästboken och ladda upp bilder från cykelturen via MMS-bloggen.

Läs mer

Ny omfattande hemsida till SRS Roadrail

SRS Sjölanders ABSRS Sjölanders AB är världsledande på teknik för tvåvägsfordon. SRS har mer än 30 års erfarenhet av hur man utvecklar, konstruerar och tillverkar olika typer av tvåvägsfordon med hydrostatisk drift, bland annat specialutrustning för underhåll och konstruktion av spår, spåröverbyggnad och kontaktledningssystem.

Läs mer

Danfors Fastighetsförmedling i Laholm

DanforsDanfors erbjuder en bred kompetens med varierande erfarenheter. De har tre kontor och känner till det mesta från Båstad i söder till Halmstad i norr.

Administratörer för hemsidan kan enkelt logga in för att redigera och lägga till sidor.

Läs mer

Dörrar och fönster från Ekstrands

EkstrandsEkstrands levererar fönster, ytterdörrar och innerdörrar till både slutkonsument och proffs. Ett bra utbud, hög kvalitet och personlig service har medfört en mycket positiv utveckling för företaget.

 

 

Läs mer

Torkelsons möbler i ny webbkatalog

Torkelson Möbel ABTorkelson Möbel AB är ett av Sveriges ledande möbelföretag.

För att på bästa sätt kunna presentera Torkelsons breda sortiment krävdes en flexibel hemsida som enkelt kan uppdateras av Torkelsons själva.

Läs mer

Ny hemsida för Sveba-Dahlen

Sveba-DahlenSveba-Dahlen tillverkar och säljer ugnar och kringutrusning till pizzerior, bagerier och industri. Hemsidan, som är på engelska, presenterar Sveba-Dahlens sortiment för bagare runt om i hela världen.

Läs mer

3-BE fräschar upp sin hemsida

3-BE3-BE är ett entreprenad och försäljningsföretag med TORR-IS BLÄSTRING som specialitet. De vänder sig i första hand till tillverkande industri och byggbranschen för rengöring eller sanering av olika typer av objekt.

Läs mer

Nu är både Mec-Con´s verkstad och hemsida snygg

MecConMec-Con AB är ett ventilserviceföretag som startade 1980. De håller till i egna ändamålsenliga lokaler i Osby i norra Skåne. Det som gör Mec-Con speciella i ventilbranschen är deras rullande serviceverkstäder, i form av lastbilar med skåp som är inredda för ventilservice.

Läs mer

Nu är Göinge Näringslivs hemsida alltid uppdaterad

Göinge näringslivGöinge Näringsliv erbjuder aktiv näringslivsutveckling genom företagsservice, relationer och samverkan. Göinge Näringsliv har som uppgift att skapa förutsättningar för en positiv utveckling av det befintliga näringslivet i Göinge samt hjälpa till vid expansion och nyetablering.

Läs mer

MPS & Affärssystem AB

MPSMPS & Affärssystem AB är de lilla affärssystemföretaget med personlig service och support. De vill hjälpa sina kunder att utnyttja sina affärssystem på ett vettigt sätt, och de förstår hur företag fungerar. MPS nya hemsida är ett småföretagarepaket skapat med Joomla.

Läs mer

Existensia - Perstorps trädgårdsanläggare

ExistensiaEfterfrågan på trädgårdsanläggare har ökat och därför erbjuder Existensia stensättning, anläggningsarbete, underhåll av parker och utemiljöer både till företag och privatpersoner. De hyr även ut personal till företag med tillfälliga arbetstoppar.

Läs mer

Hemsida med skånska hus

SkånehusSkånehus bygger villor och fritidshus i framförallt södra Sverige. Kalbynet skapade en databasdriven (MySQL) hemsida som lanserades i samband med bodagarna.

Läs mer

JA rre Consulting AB

JArreJA rre har sedan flera år tillbaka utvecklat och konstruerat maskiner för byggnation och underhåll av järnväg, spårväg, tunnelbanor samt personlyft. Exempel på kunder som JA rre har haft är SRS Sjölanders AB och Banverket. Även JA rre är nu medlem i "småföretagare-paket familjen".

Läs mer

Allt om Osby - nätupplagan

Allt om OsbyAllt om Osby är en lokaltidning som ges ut till samtliga hushåll och företag i Osby kommun, Glimåkra och Hästveda. Vi på KalbyNet har precis gjort livet lite lättare för redaktionen genom att anpassa webbsajten till Joomla systemet. Kontinuerliga Uppdateringar är enormt viktiga för en "nättidning" och nu kommer det gå som en dans.

Läs mer

Nyrenoverad hemsida hos Vittsjö Skorstensservice

SkorstensserviceVittsjö Skorstensservice rekommenderar att du kollar din skorsten idag!

De utför glidgjutning och monterar insatsrör med typgodkända material med 10 års garanti!!

Läs mer

Johan Åberg - Musicproducer/songwriter

Johan ÅbergJohan Åbergs vardag innebär arbete med kända artister som Cher, Christina Aguilera, Jessica Simpsson, Wei Wei, Victoria Beckham och många fler. Då känns det självklart med en informaiv och personlig hemsida som kunder kan besöka för att se och lyssna på tidigare material som Johan har skapat.

Läs mer

Sibes Metall - ny hemsida

SibesSIBES Metall är ett familjeägt företag som huvudsakligen tillverkar beslag i mässing.

Från att tidigare haft en hemsida byggd i statisk html har sidan uppgraderats både tekniskt och layoutmässigt. Den nya sidan är byggd i publiceringsverktyget Joomla!

Läs mer

Positiv utveckling i Osby kommun

Bra OsbyBra Osby är en föreningen som verkar för en positiv utveckling i Osby kommun. Besökaren på hemsidan kan bl.a. nominera en kandidat till "Ett blomstrande Osby" och även vara med och tycka till om vem som skall bli årets Osbyambassadör.

Läs mer

TF I OSBY visar produkter på ny hemsida

TF I OSBYTF I OSBY är ett gediget familjeföretag och som har sina rötter i Osby så långt tillbaka som 1945. Arvet av traditionellt hantverk lever i allra högsta grad vidare och idag producerar och marknadsför de kvalitetsprodukter av dörrar, fönster och portar.

Läs mer

HNP - Steel Service Center

HNPHNP är ett stålservicecenter som levererar plåt och aluminium i rätt format till grossister och direktförbrukare.

HNP:s hemsida är byggd i Joomla CMS.

Läs mer

Häglinge SG - för skogsägare

Häglinge SGVill du att din skog ska må bättre? Då skall du minska skadorna på träd och rötter. Det gör du, samtidigt som du ökar framkomligheten, med: Häglinge SG.

Läs mer

Ny föreningskund i Malmö

Bostadsrättsföreningen Corax Bostadsrättsföreningen Corax i Malmö har investerat i en Joomla 1.5 lösning till sin hemsida. Med hjälp av ett lättarbetat publiceringsverktyg vill man förenkla kommunikationen mellan styrelsen och medlemmarna i föreningen, men även sprida information om fastigheten till andra som är intresserad av arkitektur och historia.

Läs mer

Interiörfinans - bytte CMS system till Joomla

Interiörfinans Interiörfinans - 100% finansiering på hyra. Hyr din inredning - en enkel lösning för ditt företag! Interiörfinans erbjuder dig att hyra din inredning, inte bara möbler och tekniska lösningar utan också arbetet för att ställa din butik eller kontor i ordning.

Läs mer

Ny hemsida - Suzanne: massage, zoonterapi

SuzanneAllergi, astma, celluliter, doftallergi, eksem, hosta, högt blodtryck, hösnuva, klimakteriebesvär, KOL, magproblem, migrän, musarm, ofrivillig barnlöshet, panikångest, stress, sömnproblem? Suzanne har behandlingar som anpassas individuellt till varje klients behov.

Läs mer

Sida 4 av 5

 
 
Sökväg: Referenser