Referenser

Borgen konferens

BorgenOsby Medborgarhusförening är bildad av ortens företag och föreningar som driver "Borgen" med kommunalt kulturstöd. Osby Medborgarhus är ritat av arkitekt Hans Westman i Lund och invigdes 1958. "Borgen" ligger med restaurang, bio och teaterlokaler centralt beläget vid torget i Osby.

Läs mer

Telefonbolaget i Kristianstad

Telefonbolaget i KristianstadTelefonbolaget levererar och underhåller idag kommunikationslösningar till alla typer av företag och organisationer. De är en rikstäckande leverantör med helhetsåtagande.

I Telefonbolagets brasch krävs det en väluppdaterad hemsida och då passar Joomla bäst till detta.

 

Osby Portservices hemsida

Osby PortserviceNordqvist byggservice servar, byter portar, bygger och renoverar hus. Anders Nordqvist har arbetat inom byggbranschen i över 20 år. Anders valde ett småföretagarepaket med en enkel och ren design för att visa upp vad Nordqvist byggservice kan stå till tjänst med.

Sveriges Restaurang- & Bartenderutbildning

Sveriges Restaurang & BartenderutbildningGöteborgs bartenderskola ger dig en gedigen kunskap, vägledning och utbildar dig professionellt till bartender, barmästare och sommelier som leds av Sveriges elit. De har också kurser i servering, viner, barista och svensk alkohollag. Har du intresset, ger de dig kunskaperna!

Läs mer

Bara Mineraler

Bara MineralerBara Mineraler är ett företag som huvudsakligen arbetar med leror och andra naturliga mineral. KalbyNet skapade en hemsida i Joomla CMS med JoomFish språkkomponent. Hemsidan är publicerad på svenska, engelska och tyska.

Läs mer

Fräschare design för Wissman och IFK Helsingborg

IFK Helsingborg"Med kamratskap och glädje som ledstjärna" är IFK Helsingborgs motto. Föreningen är indelad i 6 olika sektioner som var och en representerar varsin idrott.

Joomla är det perfekta verkyget för att kansli och styrelse ska kunna arbeta flexibelt med innehållet.

Läs mer

Ekbackeskolan valde Joomla lösning

ekbackebildEkbackeskolan är en gymnasieskola där det finns flera utbildningsprogram för ungdomar i gymnasieåldern. Skolan har också ett stort antal utbildningar för vuxna. Genom ett brett utbud av kurser och utbildningar ges det möjlighet till ett livslångt lärande med hjälp av Ekbackeskolans Lärcenter.

Läs mer

Presentation av Strömshall

Östra GöingePresentation av Strömshall flashpresentation för natursköna tomter i Strömshall strax utanför Broby. Visar detaljplan och bilder från området.

Läs mer

Postorderföretag ökade försäljningen

Ting Hockey Ting Hockey är en av Sveriges ledande hockeybutiker med ett stort sortiment av hockeyartiklar. I många år har Ting Hockey sålt hockeyprylar från sin katalog över postorder. "Problemet med katalogen var att den var inaktuell i samma ögonblick som den trycktes. Samtidigt såg vi hur försäljningen på vår hemsida hela tiden ökade.", säger marknadsansvarig på Ting Hockey.

Läs mer

Dynamisk hemsida och installationer på Barbados

RAMABKalbyNet har skapat en ny hemsida åt RAMAB Apparat & Rörmontage AB. Målsättningen var att skapa en hemsida som sticker ut ur mängden. Flashgrafik utnyttjas på hemsidan för att grafiskt illustrera skeenden, produkter och detaljer.

Läs mer

E-handelslösning: Hockeyprylar på Internet

CanHockeyCan Hockey är en inköpsgrupp med Sveriges ledande hockeybutiker. KalbyNet har byggt upp en e-handelssajt som i dagsläget omfattar 5 butiker. I butikerna kan besökarna välja bland ca 500 produkter. Det finns även möjlighet att handla med betalkort.

Läs mer

osby.nu - Portal för näringslivet i Osby kommun

Osby.nuPå osby.nu finns företagsregister, lediga lokaler, tillgänglig legokapacitet m.m. Hemsidan ägs av Företagsgruppen i Osby och KalbyNet står för teknik och design.

Flash piggar upp pcSKOGs Mambo-sajt

pcSKOGpcSKOG ger skogsägare, skogsbolag, skogliga förvaltare och skogliga företagare effektiva produkter och lösningar för enkla beslut i skogbruket. Webbsajten bygger på Mambo som är föregångare till Joomla.

Läs mer

Perstorp Waste Systems

PWSPWS har en ledande position på den nordiska marknaden med produkter för rationell avfallshantering. Man behövde en användarvänligt CMS för att hantera produktpresentationer och publicera nyheter på webben. PWS nya hemsida är en skräddarsydd lösning i Microsoftmiljö tillsammans med en MySQL databas.

Läs mer

KalbyNet inleder stor förstudie

Ett internationellt företag i möbelbranschen har anlitat KalbyNet för att få hjälp med en förstudie, vars mål är att utreda integrationsmöjligheter för företagets interna webbapplikationer. Uppdraget kommer att genomföras i Älmhult och Helsingborg.

Vi på KalbyNet är mycket glada för detta uppdrag, som bevisar att ett litet, men nischat företag från Osby faktiskt kan konkurrera med stora drakar som Sigma och WM-data när det gäller upphandling av avancerade IT-tjänster åt storföretag.

Orderinvest OPAB

OrderinvestSkapande av "Internetkatalogen". En komplett webbshop med massor av produkter.

Svarta Bergen

Svarta BergenSvarta Bergen är ett spännande resmål i nordöstra skåne. KalbyNets uppdrag bestod i att skapa en lockande hemsida som är enkel att hålla aktuell.

Läs mer

Möbelgrossisten som växer så det knakar

KontinentMöbelKontinentMöbel levererar möbler till mer än 500 möbelhandlare i Sverige, Norge och Finland. Kalbynet har arbetat med KontinentMöbels hemsida sedan 1999 och på dessa år har det hänt mycket. KontinentMöbel har vuxit från att ha varit ett litet familjeföretag till att ha blivit ett av de ledande i branschen.

Tags: Nyhetsbrev
Läs mer

Sida 5 av 5

 
 
Sökväg: Referenser