Hemsida - bas

KalbyNet skräddarsyr hemsidan efter dina behov - till ett fast pris.

Oavsett vilken hemsida ni väljer hos oss så ingår alltid ett publiceringssystem som gör det enkelt att uppdatera utan kunskaper i html. Samtliga hemsidor som skapas av KalbyNet:

  • Uppdateras enkelt med publiceringssystem.
  • Är byggda med öppen källkod.
  • Går att bygga ut obegränsat.
iKonfigurera er hemsida nedan så ser ni direkt (till höger) vad priset blir. Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar. Offertförfrågan är kostnadsfri och är inte bindande.

Designalternativ

Här kan ni välja det designalternativ som passar er. Kanske har ni redan en färdig design som skall föras över till ett publiceringssystem, eller ta hjälp av oss på KalbyNet som har lång erfarenhet av att designa hemsidor.

Typsnitt - Cufon

Cufon är en teknik som gör att det går att använda ovanliga typsnitt (d.v.s. typsnitt som ej är webbstandard) för hemsidans rubriker. Texten i rubrikerna ser ut som bilder men blir ändå optimerad för sökmotorer som kan läsa vad där står.

Avvikelser från "normal" hemsida

Vissa gånger vill man skapa en mall som avviker mycket från standard. Det kan vara speciella menyeffekter eller många olika modulvariationer. I dessa fall tillkommer kostnader för detta. Så fort vi får bildfilen från er så kan vi snabbt ge ett svar på eventuella avvikelser från standardpris.

Antal sidor som skall produceras av KalbyNet

KalbyNet arbetar enbart med öppna publiceringssystem. Det innebär att ni själva kan utveckla hemsidan så mycket ni vill och lägga till valfritt antal sidor efterhand utan att det kostar er någonting. Nedanstående priser gäller då ni tar hjälp av oss med att fylla sidan med innehåll. Text och bilder levereras i digitalt format av er.
 
 
Sökväg: Konfigurera hemsida Hemsida - bas