Tilläggstjänster

Tilläggstjänster/-funktioner

Tillägg

Komponenter, moduler och plugin

Cirka 50.000 utvecklare över hela världen arbetar aktivt med att utveckla komponenter, moduler, plugin, sidmallar och integrationer till Joomla! och det finns idag drygt 5000 tilläggsfunktioner. Detta gör Joomla! till det mest funktionsrika publiceringssystem som finns på marknaden idag, inräknat kommersiella konkurrenter.

 

Att hitta en komponent som uppfyller just dina behov kan vara en utdragen process. Vi som utvecklar hemsidor i Joomla! dagligen vet vilka komponenter som passar för varje enskilt behov. Kontakta oss om du söker någon speciell tilläggsfunktion.

 

Nedan har vi även listat några av de tilläggsfunktioner vi arbetat med tidigare och rekommenderar.

 


GTranslate

Översätt din webbplats på 52 språk - utan ansträngning. Med hjälp av Google Translate och den lilla men användbara modulen GTranslate kan besökaren med ett enkelt knapptryck översätta webbplatsen till sitt eget språk. Översättningen blir inte perfekt, men förvånansvärt bra.

G Translate

Läs mer

Wiki i Joomla!

Nu finns det äntligen en modul som vi saknat länge till Joomla! - JomWiki från Azrul. Det är en integrerad wiki som installeras direkt i Joomla!, vilket passar bra till exempelvis intranätlösningar, där man vill dokumentera snabbt och enkelt och har krav på att spara versionshistorik.

Wiki

Läs mer

MobileJoomla! - i din Iphone

MobileJoomla! är ett efterlängtat tillägg till Joomla! CMS. Med hjälp av MobileJoomla! kan man koppla flera mobila mallar/layouter till en Joomla! hemsida och på så sätt anpassa visningen av innehållet på sidan när man surfar via en mobiltelefon.

Mobil Joomla

Läs mer

GeoMaps till Joomla!

KalbyNet hjälper Alejandro som utvecklar CCK / Jreview för Joomla! att betatesta nya "GeoMaps Addon". Med hjälp av GeoMaps kan man enkelt administrera och koppla koordinater till objekt som är upplagda i Jreview. Resultatet kan sedan presenteras på en karta (Google Maps) via den vanliga blogglayouten i Joomla!. GeoMaps
Läs mer

Front End artikelhantering

Front-end artikelhanteringssystem är ett enkelt men mycket kraftfullt tillägg till Joomla. Modulen låter användare att lägga till och ta bort artiklar direkt i Joomla Front-End.  Systemet har flera frunktioner som t.ex. skapande av artiklar, borttagande av artiklar, publicering, godkännande m.m.

Frontend

Läs mer

Sida 1 av 4

  • «
  •  Första 
  •  Föregående 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  Nästa 
  •  Sista 
  • »
 
 
Sökväg: Start